• Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden va. € 19,95
  • Volledige garantie

Kidkraft poppenhuis

Kidkraft poppenhuis is een Amerikaans kwaliteitsmerk, gespecialiseerd in het maken van prachtig (houten) speelgoed. Een poppenhuis van dit merk is waarschijnlijk het populairste soort poppenhuis. Dit komt mede door de kwaliteit en uitstraling van de modellen. Groots, vol detail en gemaakt van kwalitatief goed materiaal. Een Kidkraft poppenhuis is een aanrader voor zowel jong als oud. 

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Ruime keuze

Als grootse online poppenhuizen webshop hebben wij vrijwel alle modellen van Kidkraft in ons assortiment opgenomen. Regelmatig brengt Kidkraft een nieuw poppenhuis op de markt waardoor het aanbod blijft variëren. Het onderscheid tussen de verschillende poppenhuis modellen vindt u voornamelijk in de kleurstelling. Ook zijn er enkele thema poppenhuis beschikbaar zoals het prinsessen kasteel, het Frozen ijskasteel en de brandweerkazerne.  Ieder Kidkraft poppenhuis is zeer compleet en wordt geleverd met meubeltjes. Stuk voor stuk bestaan de poppenhuizen allemaal uit drie etages of meer. Met een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer is er voldoende woonruimte voor een poppen familie. Om uw poppenhuis helemaal af te maken kunt u optioneel poppenhuis poppetjes bestellen. In combinatie met poppenhuis poppetjes kan uw kindje direct spelen met een Kidkraft poppenhuis.

De populaire modellen zijn de Kidkraft Amelia en de Kidkraft Kaylee. Deze modellen spreken bij vrijwel ieder meisje tot de verbeelding en nodigen uit om direct mee te spelen. Beide poppenhuis modellen zijn groot van formaat en ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder. Natuurlijk zijn er nog veel andere modellen verkrijgbaar. Het leuke van een Kidkraft poppenhuis, is dat een poppenhuis van dit merk tijdloos is. Kies gerust het poppenhuis aan welke u het meeste aanspreekt, over een paar jaar zal deze nog steeds een aanwinst voor iedere (kinder)kamer zijn. Het is dan ook niet voor niets dan poppenhuizen van Kidkraft zo gewild en populair zijn. Een prachtig presentje voor iedere verjaardag.

Bestel nu direct en voordelig uw Kidkraft poppenhuis bij de grootste poppenhuis shop van België.

Contact

Poppenhuis.be
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0031-541-870153
Contact
Facebook

© 2021 Poppenhuis.be is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord