• Voor 22:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Kidkraft poppenhuis Amelia

Het Kidkraft poppenhuis Amelia is bijzonder populair te noemen en ontbreekt dan ook niet in het assortiment van Poppenhuis.be. Als u voor uw kind op zoek bent naar dit veelzijdige speelhuis, dan bent u hier aan het goede adres. Het grote Kidkraft poppenhuis Amelia is een uitstekende keuze en wordt voor een zeer scherpe prijs vanuit voorraad geleverd.

Onze services

  • Voor 22:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Zeer compleet

Het Kidkraft poppenhuis in het model Amelia is uitgevoerd in roze en beschikt over drie verdiepingen, die ruim van opzet zijn. Dit is namelijk een speelhuis voor poppenmoeders die graag met wat grotere popjes, zoals barbies spelen. De ruimte biedt de mogelijkheid om met poppen tot een lengte van 30 cm in het huis te spelen. Op elke verdieping is er weer sprake van een andere inrichting. Zo beschikt de woonkamer op de begane grond over een piano en een zitje en bevindt zich op de tweede verdieping een eettafel, maar ook een bad en een toilet. Op de derde etage is de slaapkamer ingericht. In totaal worden er bij het Kidkraft poppenhuis Amelia veertien meubelstukjes geleverd. Verder is het huis voorzien van een prachtige witte trap en beschikt het poppenhuis over een lift.

Het Kidkraft poppenhuis Amelia is voor kinderen vanaf een leeftijd van 3 jaar geschikt, maar er kan jarenlang mee gespeeld worden. Ook als uw kind 4 of 5 jaar oud is, zal dit poppenhuis een uitstekend geschenk zijn. Kinderen raken niet snel uitgespeeld met de poppen, de meubeltjes en alle mogelijkheden die dit speelhuis te bieden heeft. Doordat het huis geschikt is voor poppen tot 30 cm houdt dat automatisch in dat het Kidkraft poppenhuis Amelia ook hoog is. De hoogte bedraagt 117 cm en de lengte bedraagt 80 cm. Verder is het huis 33 cm diep. Het speelhuis wordt zonder poppetjes geleverd in een stevige doos in de vorm van een bouwpakket. Het is eenvoudig om het Kidkraft poppenhuis Amelia te monteren, waarvoor minder dan een uur tijd gerekend wordt. Dit poppenhuis wordt vanuit voorraad geleverd en indien dat morgen niet uitkomt, dan kunt u een andere afleverdatum kiezen.

Contact

Poppenhuis.be
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0031-541-870153
Contact
Facebook

© 2023 Poppenhuis.be is onderdeel van XLShop