• Vandaag besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Houten poppenhuizen

Houten poppenhuis modellen in alle soorten en maten. De modellen zijn stevig en goed afgewerkt. Een aanwinst voor ieder kind!

Onze services

  • Vandaag besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Houten poppenhuis is populair

Ruim aanbod

Als u op zoek bent naar een houten poppenhuis, dan is het fijn als er iets te kiezen is. Dankzij ons ruime aanbod met meer dan 30 verschillende houten poppenhuis modellen is er meer dan genoeg keuze. Bij ons vindt u bekende merken zoals Bandits & Angels, Kidkraft, Hape, Le Toy Van en Goki. Van klein tot groot, van kleurloos tot kleurrijk en met of zonder meubels. Het aanbod is heel divers. Dit zorgt ervoor dat u altijd een poppenhuis kunt vinden dat past bij uw wensen. Bekijk het aanbod en kies uw favoriete model. 

Duurzaam

Een poppenhuis gemaakt van hout gaat niet alleen jaren mee, het is ook een stuk duurzamer geproduceerd dan de modellen gemaakt van plastic. Veel plastic speelgoed beland uiteindelijk op de afvalberg. Houten speelgoed van goede kwaliteit gaat generaties mee. Door te kiezen voor een duurzaam poppenhuis, bent u verzekerd van eindeloos veel speelplezier. Zo kan een poppenhuis gebruikt worden door broertjes en zusjes en later doorgeven worden aan nichtjes, neefjes, vriendjes of vriendinnetjes. 

Stimuleert de verbeelding

Het grote voordeel van houten materiaal, is dat dit de verbeelding van uw kind zal stimuleren. Plastic speelgoed is vaak verkrijgbaar in felle kleuren en voorzien van technische snufjes, veel licht of geluid. Natuurlijk is dat prachtig en het spreekt kinderen zeker aan. Wel zijn kinderen er doorgaans snel op uitgekeken. Een houten poppenhuis is eenvoudiger van opzet. De technische snufjes, licht, geluid en hele felle kleuren ontbreken. Dit is zonder twijfel een pluspunt! Juist de eenvoud zal uw kind uitdagen. Het zet de deur naar een fantasie wereld open en het zal de creativiteit stimuleren. Hierdoor blijft het poppenhuis veel langer interessant en zal er eindeloos mee gespeeld kunnen worden. 

Veilig speelgoed

Iedere ouder vindt het belangrijk dat kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Mits het veilig is uiteraard. Houten poppenhuis modellen zijn veilig te gebruiken voor kinderen vanaf 3 jaar. Het materiaal is vrij van schadelijke en giftige stoffen. Alle modellen die wij aanbieden zijn voorzien van een TUV en CE keurmerk. De huizen voldoen aan de Europese Belgische richtlijnen voor veiligheid. U kunt uw kind dan ook met een gerust hart laten spelen met een eigen poppenhuis. 

Online bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons aanbod? Bestel uw favoriete poppenhuis dan snel en gemakkelijk online in onze webshop. Dankzij ons ruime aanbod, kunnen wij uw bestelling direct versturen. Met dank aan PostNL kunnen wij uw poppenhuis de volgende werkdag bij u thuis bezorgen. Wilt u het poppenhuis nog even rustig bekijken? Dat kan dankzij een zichttermijn van 100 dagen. U mag in deze tijd het poppenhuis bekijken en bedenken of het is wat u ervan had verwacht. Wilt u toch liever een ander poppenhuis? Dan kunt u uw bestelling kosteloos aan ons retour zenden!

© 2024 Poppenhuis.be is onderdeel van XLShop